6728, Szeged, Back Bernát utca 6cleaning@nextendgroup.hu

Vállalati takarítás

decor
vállalati takarítás

Üzleti döntéseidben fő a bizalom? Számunkra is alapvető és kulcsfontosságú a megbízhatóság. Bízd ránk céged takarítását! Nézd meg, mit adunk cserébe!

Rugalmasságot Nem kell kompromisszumot kötnöd!

Rugalmas időbeosztással dolgozunk, hogy maximálisan az igényeid szerint tudjuk elvégezni a takarítást: napi, heti, vagy egyszeri nagytakarítást is vállalunk. Ha a cég tevékenysége nem engedi a nappali munkálatokat, vagy egy esetleges átfogóbb takarítás a termelési kapacitás csökkenésével jár, tudunk rá megoldást! Összehangoltan, szervezetten dolgozunk, hogy neked csak a tiszta, rendezett környezet maradjon.

Stabilitást Nem kell idegeskedned!

A takarítás egy bizalmi munka, hiszen a vállalkozásban, üzlethelyiségben személyes tárgyaid vagy értékeid között folyik a munka, ezért megbízható munkatársakkal dolgozunk. A szervezési, előkészítési folyamatok precízek, ezért is vagyunk abszolút biztosak abban, hogy a legjobb kezekben van vállalkozásod!

Professzionális tisztaságot Hogy a maximumot nyújtsuk neked!

Ezt profi eszközökkel tudjuk biztosítani. A takarításhoz használt eszközeinket és anyagainkat mindig a munkálatoknak megfelelően választjuk ki. A nagyobb és összetettebb takarításhoz is rendelkezünk megfelelő gépparkkal. Az általunk használt tisztítószerek megfelelnek az előírásoknak, legyen az egészségügyi intézményre, vendéglátó helyekre vagy egyéb, speciálisabban megkövetelt intézmények számára megkövetelt szabályzat.

  • Ipari takarítás
  • Nagyüzemek takarítása
  • Áruház takarítás
  • Irodaházak takarítása
  • Intézmény takarítás
  • Mélygarázsak takarítása
Vállalati takarítást szeretnél?Rendeld meg tőlünk!

Kérj tőlünk árajánlatot!

decor

Lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés
chat bezár