6728, Szeged, Back Bernát utca 6cleaning@nextendgroup.hu

Profi takarítás

decor
vállalati takarítás

Mitől lesz profi egy takarítás? Az elismerésedtől. Mivel érjük el? Professzionális eszközeink, szakértő kollégáink, folyamatos fejlesztéseink biztosítják számodra a magas színvonalú takarítást.

Professzionális eszközök

A minőségi munka és profi takarítás az eszközökön is nagy mértékben múlik. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, mivel lehet elérni a tökéletes végeredményt. A felületeknek megfelelő vegyszereket és speciális eszközöket használunk. Szaktanácsadással és termékbeszerzéssel is segítünk, hogy együtt gördülékenyebben találjunk meg a megoldást az esetleges problémákra. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, hiszen célunk a minőség és az elégedettséged folyamatos fenntartása.

Szakértő kollégák

Jól képzett, szakmailag felkészült csapatunk országos lefedettséggel áll rendelkezésedre. A profi takarítást a megfelelő szaktudás mellett az elszántságunk is erősíti. Hiszünk abban, hogy környezeted tisztasága és rendezettsége segít üzleti céljaid elérésében. Mert mi is azt tapasztaljuk, hogy a gondos miliő pozitív kisugárzással bír.

FejlesztésekFertőtlenítést is végzünk!

Óvd meg magadat és kollégáidat a fertőzésektől a magyar fejlesztésű innovatív technológiával!

Munkahelyeken és közösségi terekben egyaránt sikeresen használjuk, hiszen minden olyan terület vagy felület kritikus, amellyel emberek érintkeznek. A vírusok, baktériumok terjedésének leggyakoribb oka a fertőzött felület megérintése.

A higiéniai bevonatrendszer csökkenti a járványok kialakulásának kockázatát, és több mint 90 %-kal mérsékli a szennyeződést!

További előnyei

  • Aktív védelmet biztosít 1 éven keresztül.
  • Nem mosható le tisztítószerekkel egyedi formulájának köszönhetően.
  • Tisztább lesz a levegő, mert jelentősen csökkenti a káros anyagok kibocsátását. ( VOC – illékony szerves vegyületek NH3, N2O, CO2, CH4)
Profi takarítást szeretnél?Rendeld meg tőlünk!

Kérj tőlünk árajánlatot!

decor

Lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés
chat bezár