6728, Szeged, Back Bernát utca 6cleaning@nextendgroup.hu

Életre szóló lakástakarítás

Életre szóló lakástakarítás

Ez most komoly? - Mi is ezt kérdeztük, de csak a legvégén. 

Az egyik partnerünk ajánlásával lettünk részesei egy izgalmas történetnek. 

 

Tamásnál vállalati takarítás mellett Szegeden lakástakarítást is végzünk, mert több lakása is van, amelyet albérletbe kiad. Neki az egyik albérlője mesélte el, hogy járt, amikor takarítót fogadott. A lakástakarítás során mi is találkoztunk már sokféle problémával, kéréssel, igénnyel és a legfontosabbnak azt tartjuk, hogy bármi van, beszéljünk róla! Úgy hangozhat ez, mint egy lifecoach szlogen, de hiszünk benne. Mi is szókimondóak vagyunk, szeretünk nyílt lapokkal játszani, ezért biztatjuk erre partnereinket is. Ha gond, probléma van a lakástakarítással, magánház takarítással, vállalati takarítással vagy valamit másképp szeretnének, szóljanak, és orvosoljuk az esetleges problémát.

 

Nem áltatjuk magunkat, sem másokat azzal, hogy tökéletesnek hirdetjük magunkat. Tudjuk, hogy aki dolgozik az hibázhat is. Amire fel szoktunk hívni a figyelmet az előbb említett, sokszor bevált szlogen: beszéljünk róla! Nos elképzelhető, hogy ezt nem minden szolgáltató nyomatékosítja. Számunkra fontos és ügyfeleink visszajelzéseiből is arra következtetünk, hogy bevált ez a módszer.
 

Amikor Tamás beajánlott minket és említette, hogy megbeszélte a találkozót, csak annyit mondott nekünk: „Fiúk készüljetek fel!” Szerettük volna megtudni, mire, de csak azt a választ kaptuk, hogy majd az albérlője mesél a szegedi lakástakarításról.

 

Fel voltunk készülve minden rosszra. 

Tudtuk, hogy problémás helyzetből sokkal nehezebb indítani, mivel a lakástakarítás is a szenvedélyünk és szeretnénk benne ugyanolyan referenciákat, ajánlásokat szerezni, mint a fő profilunkban a vállalati takarításban, így ennek ellenére hatalmas lelkesedéssel indultunk el.
 

A találkozó előtt nem gondoltuk volna, hogy lehet még nekünk újat mondani. Az évtizedes munkánk alatt sok panasszal találkoztunk, hiszen gyakran osztották meg velünk az előző cég nem kívánatos dolgait. Azt hittük hasonlóan, mint ahogyan megszokhattuk a takarítás mikéntjével lesz a probléma: nem elég tiszta, nem elég alapos, nem elég megbízható stb. stb.

 

(Hogy megóvjuk személyiségét főhősünket nevezzük Krisztinának)

 

Odaértünk Krisztina lakásához, felvértezve mindenféle kifogáskezeléssel. /Igen, akik emberekkel dolgoznak pontosan tudják, milyen eszköztárral kell rendelkezni ahhoz, hogy átugorjunk egy problémát és a megoldás felé fordítsuk a másik ember figyelmét./

Becsöngettünk, izgatottan vártuk a ránk zúduló „Mitől lesz ez majd jobb, mint a másik” és ezekhez hasonló kérdés áradatot, megdöbbenve tapasztaltunk azonban, hogy egy kedves, mosolygó szemű hölgy nyitott ajtót, és csak ennyit mondott: Már nagyon vártalak titeket!

 

Nem éppen erre a fogadtatásra számítottunk. Krisztina tovább folytatta, kész rumli itt minden, semmire sincs időm, annyira örülök, hogy Tamás ajánlott titeket, heti egyszer szeretném, ha jönnétek, emellett mivel nagyon szeretem a tisztaságot, negyedévente ablak és függönytakarítást is kérek. Szinte levegőt sem vett, csak úgy darálta a kéréseket és meglepetésünkre nem volt benne semmilyen rosszalló érzés.
 

Ekkor kezdtünk csak igazán kíváncsiak lenni, milyen sztoriról beszélt Tamás
 

Miután biztosítottuk arról, hogy nyugodtan ránk bízhatja a lakástakarítást, Szegeden nagyon sok hasonló lakást tartunk tisztán, egyből rátértünk a témára: „Tamás említett nekünk egy takarítással kapcsolatos problémát.” Krisztina elkezdett nevetni.

 

Most már teljesen össze voltunk zavarodva, de szerencsére hasonlóan folytatta rögtön a sztorit, mint ahogyan fogadott minket az igényeivel. Ebből kiderült, hogy Krisztina párja a tisztaság mániás kedvesének, akit egyébként saját bevallása szerint nem lehet meglepni egy (beépített) takarítót rendelt, aki végül bejátszott neki egy videó felvételt, amin kedvese megkéri a kezét.

 

Hihetetlen, de belecsöppentünk egy igazi love sztoriba. Óriási élmény volt végig hallgatni. Ezért is imádjuk a szakmánkat. Igaz kell türelem és elképesztő tolerancia az emberekhez, de a visszajelzések és egy-egy kedves sztori miatt igazán megéri.

 

Hogy mit kapott Tamás, hogy belerakott minket ebbe a stresszbe? Az ennél a sztorinál rövidebb.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés
chat bezár