6728, Szeged, Back Bernát utca 6cleaning@nextendgroup.hu

Ne félj a fertőzéstől, előzd meg!

Ne félj a fertőzéstől, előzd meg!

Fertőtlenítő takarítással lépéselőnyben

 

2020 márciusában kezdődött, egyik pillanatról a másikra egy olyan világban találtuk magunkat, amelyet jobbára csak a filmekből ismertünk. Dustin Hoffman Vírus című filmjében tágra nyílt szemekkel figyelhettük a szkafanderszerű ruhába öltözött embereket, orvosokat aztán ezek a filmképek egyszer csak valósággá elevenedtek. 

 

A karantén fogalmát csak hírből ismertük, valódi jelentésével ekkor szembesülhettünk. Ezt követték a lezárt határok, az elszakított családok, bezártság. Félelem, bizonytalanság vette kezdetét, majd ezt követte a kételkedés, a szabadságunk korlátozásától pedig sokan sokféleképpen reagáltunk.

De ami szinte mindannyiuknak az élete részéve vált az a kézmosás, hiszen a média folyamatosan a fertőtlenítés fontosságáról beszélt, és ezzel egy időben a fertőtlenítő takarítás is egyre nagyobb szerepet kapott, nemcsak családon belül, karantén helyzetben, hanem a vállalkozások életében is.
 

Takarítani és kezet mosni ezelőtt is tudtunk és fontosnak is tartottuk, az elmúlt időszakban azonban sokkal tudatosabb kezdtük el használni ezeket a fertőzéséket megelőző módszereket.

 

De ahogyan kézmosás és fertőtlenítő kézmosás („orvosi kézmosás”) között is óriási különbség van, így azt is fontos tisztázni, mi mit értünk fertőtlenítő takarítás alatt és a hétköznapi életünkben használt hagyományos fertőtlenítő takarítás között, mi a különbség.

Lehet, hogy azt mondod, hogy te alaposan takarítasz, illetve a takarító(nő)d a megfelelő fertőtlenítő szerekkel mindig jól kifertőtlenít tehát nem lehet nagy gond, de ha most felteszed magadban a kérdést: „Akkor most nem elég, hogy hagyományos fertőtlenítő szerekkel kitakarítok?”

Akkor megéri tovább olvasnod!

 

A kérdésre egyszerű a válaszunk: nem. 

Hogy miért nem, azt mindjárt elmagyarázzuk!

 

A hétköznapi háztartásokban is ismeretesek a vegyszeres vagy vegyszermentes fertőtlenítések, ezeket alkalmazza sok háziasszony, illetve takarító(nő), ám ezek korántsem jelentenek valódi védettséget a kórokozókkal szemben. Normál esetben természetesen elegendőek, de a technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már sokkal professzionálisabban és egészségkímélőbben tudunk tartós védettséget biztosítani egy olyan magyar fejlesztésű technológiával, ami védőbevonatot képezve biztosítja a hosszan tartó kórokozó mentes felületeket.Ez az, ami mi fertőtlenítő takarításnak hívunk. Ismerd meg közelebbről is ennek a technológiának a működését!

 

Hogyan működik ez a higiéniai bevonat?


A természet erejét felhasználva, azaz a fény segítségével a titán oxid védőréteget képez. Ez megakadályozza a baktériumok, vírusok, gombák megtelepedését. Így a felület kórokozómentes marad. A bevonat teljesen biztonságos a Nemzeti Népegészségügyi Központ hivatalos szakvéleményével rendelkezik. Semmilyen veszélyt nem jelent sem kismamákra, sem babákra nézve, hiszen érintéskor nem kerül a bőrre, sem a légzőszervekbe, egyáltalán nem kerül be az emberi szervezetbe. A felület ugyanis molekuláris szinten épül be, így hagyományos eszközökkel nem távolítható el.
 

És most figyelj! Akár 1 éven keresztül megmarad ez a védőréteg!

Tudjuk, ami ennyire jó az már kicsit gyanús. Érthető, mi is először kicsit bizonytalanok voltunk, de a számok meggyőztek minket, hiszen majdnem 200.000 négyzetméteren használták meg sikeresen ezt a technológiát, így mi is teszteltük vállalkozásunkban, ezért jó szívvel ajánljuk neked is.

 

Mitől véd meg a fertőtlenítő takarítás?

 

A leggyakoribb fertőzések, mint például a megfázás, influenza, belsőszervi bakteriális fertőzések terjedésének útja a kórokozókkal fertőzött felültek megérintése. Ha ezeket a felületeket nem fertőtlenítjük, vagy épp nem mosunk kezet, akkor ezek a kis vírusok, baktériumok észrevétlenül tovább terjeszkednek. A Covid előtt is tapasztalhattuk: ha egy családtagunk megfertőződik, akkor szinte mindenki beleesik vagy így vagy úgy, de valamilyen formában elkapja a betegséget. Ugyanez vonatkozik a vállalkozásokra, munkahelyekre is, ezért is érdemes a betegséget komolyan venni, és ezzel egyidejűleg a fertőtlenítő takarítást is.
 

Akár családtagjaidat, akár kollégáidat szeretnéd nagyobb biztonságban tudni az általunk használt technológiával végzett fertőtlenítő takarítással ezt biztosítani tudod számukra.

 

Kérj ajánlatot, segítünk!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés
chat bezár