6728, Szeged, Back Bernát utca 6cleaning@nextendgroup.hu

Idő vagy pénz?

Idő vagy pénz?

Te melyiket választanád, ha az a bizonyos aranyhal neked szegezné a kérdést? 

Időt szeretnél inkább vagy pénzt?
 

Gondolkodj el ezen egy picit. Megvan?

 

Ha az időt választottad, akkor olvass tovább, mert ez a cikk neked szól!

 

Számunkra az idő hozta meg a lehetőséget és teremtette meg azt a vállalkozást, amelyre nagyon büszkék vagyunk. A hosszú távú gondolkodásunk meghozta az eredményt.

 

Sokszor kerültünk azonban mi is dilemmába, legutóbb például a takarítás árakkal kapcsolatban, hogy kitegyünk-e a felületeinkre vagy sem. Vannak ugyanis ügyfelek, akik szinte egyből ezt a kérdést teszik fel nekünk. (ők valószínűleg a pénzt választották volna) Ezért mi is elgondolkoztunk, hogy feltüntessük-e a takarítási árakat vagy sem, fontos-e ez az információ, amikor azon gondolkodsz, hogy megbíz-e minket a takarítói munkával?

De most is, mint mindig azt a döntést hoztuk, hogy nem. Pontosan azért mert nekünk, ahogyan neked is hosszú távú a gondolkodásunk, és számunkra az idő az igazi kincs.

 

A takarítás kiszervezésével pedig éppen ezt a kincset adjuk a kezedbe.
 

Játsszunk tovább a gondolatokkal! 

Ez a kis aranyhal azt mondja neked, hogy van 5 órád.

Mit kezdenél vele?

 

Bizonyára cikáznak a gondolatok a fejedben, és ha éppen önmagadtól vontad meg mostanában az időt, akkor azon morfondírozol, milyen szuper lenne meginni egy forró csokit és olvasni a kedvenc könyvedet. Ha a társaságot nélkülözted mostanság, akkor szívesen kikapcsolódnál a barátaiddal és megnéznél a moziban egy jó filmet. Amennyiben a munkádban vagy elhavazva, szeretnéd végre a határidőt betartva befejezni a munkát. Esetleg a családod nélkülözött mostanság, és minden vágyad, hogy a gyermekeiddel játssz egy szórakoztató társasjátékot vagy épp a szüleidet, testvéreidet látogatnád meg a hétvégén. De az is lehet, hogy új terveket dédelgetsz, de még neki sem ültél összeírni a teendőket, vagy sportolni nem jutsz el már hónapok óta.

 

Neked is biztosan beugrott most sok-sok elhalasztott családi vagy közösségi pillanat, egy-egy elmaradt esemény. Hányszor is mondtad mostanság: NINCS IDŐM?

Nos akkor, jól jött volna ez az 5 óra, igaz?

 

Reméljük most már megérted, miért írtuk azt az előbb, hogy kincset adunk a kezedbe.

 

Tudjuk, hogy ettől függetlenül fontos, hogy a takarítás árait is megbeszéljük, de nem elsődleges. Ami lényegesebb, hogy az igényeidhez alkalmazkodjunk és azt kínáljuk számodra, ami neked a legmegfelelőbb.

 

És végül tedd a szívedre a kezed és válaszolj!

Ez az a kérdés, amit felteszel magadnak, amikor azon dilemmázol, hogy kiszervezed a takarítást:

 

Fogadjak-e takarítót vagy sem?”

 

Ha a válaszod ezek után IGEN, akkor keress minket bizalommal és használd fel a kincsedet arra, amire csak szeretnéd!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés
chat bezár