6728, Szeged, Back Bernát utca 6cleaning@nextendgroup.hu

Nem engedsz be akárkit otthonodba? Ne is tedd!

Nem engedsz be akárkit otthonodba? Ne is tedd!

Ha csak saját magamra gondolok, nekem sem mindegy, ki és mivel takarít nálam. 

Most már könnyebb a dolgom, de amikor még nem foglalkoztam vállalati és magánház takarítással nagyon bizalmatlan voltam. 

Szkeptikusan álltam a témához, hiszen nagyon fontos számomra a magánszférám. Elképzelni is ijesztő volt, hogy idegent engedjek be a házamba.

 

Magánház takarítás megbízható takarítókkal és professzionális eszközökkel - ezt volt a megoldás kulcsa 
 

A kérdés, hogy egy szimpatikus személy vajon valóban hatékonyan és tisztán takarít-e, folyamatosan visszatérő volt számomra ezzel a témával kapcsolatban. 

Lehet, hogy bizalmat áraszt, de nem biztos, hogy a munkája precíz is. Kételyek sora volt bennem a megbízható takarító kérdésében.
Mivel a személyes terembe engedem be, maximálisan megbízhatónak kell lenni annak, aki takarít és olyan takarítást kell végeznie, ami után nem kell újra portalanítani vagy azon idegeskedni, hogy megint mennyi folt, piszok maradt.

 

A bennem lévő kételyeket a takarító vállalat megalapításakor felhasználtam és ez alapján vettem fel a takarítókat, hiszen a megbízhatóságot tűztem ki elsődleges célomnak.

 

3 fő szempontot vettem figyelembe a magánház takarítók kiválasztásánál.

 

1. alaposság

2. gyorsaság

3. korrektség
 

Személyzetünket ezek alapján vettem fel. Pontosan úgy választottam ki, mintha a magánházam takarításához választanék takarítót, hiszen nagyon jól tudom, milyen fontos a magánszféra. Magamból kiindulva úgy gondolom, hogy ez számodra is kulcsfontosságú.

 

A másik sarkalatos pontja a takarításnak, az amivel a magánházakban takarítunk, itt nemcsak az eszközökre, hanem a takarítószerekre gondolok.

 

Milyen tisztítószerekkel dolgozunk?

 

Mindig a felületnek megfelelő takarítószereket használjuk. Figyelünk a speciális felületekre, ez esetben professzionális szereket és eszközöket alkalmazunk. Ennél részletesebb tájékoztatást is szívesen adunk a személyes megbeszélés során.

A magánházak takarítását ugyanis minden esetben egy személyes kapcsolat felvétel előzi meg, hiszen ez is a bizalom kialakításában segít neked.
 

Szeretnél te is az elégedett partnereink közé tartozni?

Rendelj profi magánház takarítást!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés
chat bezár