6728, Szeged, Back Bernát utca 6cleaning@nextendgroup.hu

Kíváncsi vagy, miért takarít 2 férfi? A takarítás Szegeden egy véletlennel kezdődött.

Kíváncsi vagy, miért takarít 2 férfi? A takarítás Szegeden egy véletlennel kezdődött.

Soha ne mond, hogy soha! Ismerős ez a mondat?

Cégtársam és én sem gondoltuk volna soha, hogy takarító céget fogunk működtetni, azt meg pláne nem, hogy egy Domingo koncertre és egy Kajak-kenu világbajnokságra jutunk el ezzel a vállalkozással. Elsőre tényleg hihetetlennek tűnt.

 

Hogyan jutottunk el még is a szegedi takarításoktól a nagyszabású rendezvényekig?

Tanulással és egy jó adag maximalizmussal.

 

A szegedi takarítás elindulása azzal kezdődött, hogy egy másik cégünk megrendelője jelezte nekünk, hogy szüksége lenne vállalati takarításra. Majd ügyfeleink közül még néhányan jelezték, hogy szeretnék velünk végeztetni a takarítási munkálatokat. Ebben megláttuk a piaci rést, és hatalmas lendülettel elkezdtük a munkát. Egy új kihívással találtuk szemben magunkat, aminek maximálisan szerettünk volna megfelelni. Az elszántságunk elég volt a kezdetekhez, de a valódi profizmushoz folyamatos szakmai fejlődés kellett. Ezért erre nagy hangsúlyt fektettünk: megismertük a technológiákat, a vegyszereket, átfogó tudást szereztünk a takarításról.

 

2 partneres cégből 3 év alatt eveztünk át a Kajak-kenu világbajnokságra.

Szegedi takarító cégből országossá váltunk.

 

Amikor elkezdtük 2016-ban csak 1-2 partnerünk volt, majd egyre több partnerrel dolgoztunk együtt.

A folyamatos munkák segítették a szakmai előrehaladásunkat és a gyakorlati felkészültségünket. Így a szegedi takarító cégből országos lefedettségű takarító vállalkozássá váltunk. Aztán jött a nagy áttörés. 2019-ben megkaptuk a megbízást a már említett nagyszabású rendezvényekre a Placido Domingo koncertre és a Kajak-kenu világbajnokságra.
 

A siker Adrenalin fröccsként hatott ránk.

Csak úgy szomjaztuk a további tanulást és fejlődést.

 

Az elismerések és a partnereink visszajelzése erőt adott nekünk ahhoz, hogy egyre magasabb és magasabb szintre emeljük a takarítási munkafolyamatokat. Ezek pedig újabb sikerekhez vezettek.

Ez adta azt az adrenalin löketet, amitől a mai napig úgy tudjuk működtetni a céget, mintha most kezdtük volna. Ugyanazzal a lelkesedéssel és elhivatottsággal.

 

Mennyire volt jó választás férfiként takarító céget alapítani?

Nos, beszéljenek helyettünk a számok.

 

Takarított egységeink száma jelenleg 500 feletti.

Dolgozóink száma: 200 fő (a 3 fős mikrovállalkozásból)
 

A nulláról jutottunk el idáig és büszkék vagyunk rá, hogy szegedi takarító vállalkozásból országos lefedettségű céggé váltunk. De ami ennél is nagyobb hajtóerő az, hogy még több elégedett partnert szolgáljunk ki, és még több családnak biztosítsunk megélhetést.

 

Szeretnél te is az elégedett partnereink közé tartozni?

Rendelj profi takarítást!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés
chat bezár