6728, Szeged, Back Bernát utca 6cleaning@nextendgroup.hu

Professzionális takarítás otthon - MIKOR ÉS MIÉRT?

Professzionális takarítás otthon - MIKOR ÉS MIÉRT?

 

Állandó rohanás, karrier, gyerekek, foglalkozások, határidők, otthon pedig „szalad a ház”. Mindenki eljátszott már a gondolattal, hogy mi lenne, ha a mindennapi teendők listájáról azt a csúnya takarítást legalább kihúzhatná és helyette mással foglalkozna otthon. Még ha meg is küzdünk a család idősebb tagjainak becsmérlő véleményével, miszerint ez mindenkinek a saját dolga lenne, merre induljunk? Egyre többen hirdetik magukat az interneted, de hogyan válasszuk ki kiben bízhatunk meg, aki el is végzi a megrendelt szolgáltatást megfelelő minőségben? Amit feltétlenül vegyél figyelembe, mielőtt a Nextend Cleaninget választod: 

 

  1. Referenciák
  2. Vélemények 
  3. Személyes benyomás
     

Ma már könnyű dolgunk van, ha információt szeretnék egy cégről, szolgáltatóról, sok online felületen megtehetjük ezt. Ezeken az oldalakon láthatod hogyan dolgozunk, milyen típusú munkákat végzünk, milyen felszereltséggel tesszük ezt. Több helyen kifejezetten az ügyfeleink, megrendelőink által írt sorokat olvashatod, milyen véleménnyel vannak a szolgáltatásainkról. Mielőtt árajánlatot adunk szeretjük bejárni a helyszínt, leegyeztetni az igényeket, valamint felmérni a helyiségeket. Ezen találkozó alatt személyesen is megismerheted a kollégákat, kialakulhat az első benyomás, így meggyőződhetsz róla, hogy nálunk alkalmasabb szolgáltatót nem találsz. A rugalmasság az egyik alap pillérünk, ezzel is a megrendelőink kényelmét igyekszünk szolgálni. Egy szó, mint szár, érted vagyunk! 
 

Lényegtelen, hogy több gyerekkel, a pároddal, egyedül vagy kis kedvenccel élsz, a takarítás ma már egy olyan tevékenység, ami számodra plusz pihenőidőt, számunkra pedig elvégzendő munkát jelent. Nem beszélve arról, hogy egy igen jelentős stressz faktortól szabadítunk meg, ha leadod az otthonod tisztántartását, hiszen erről már mi és szakképzett kollégáink gondoskodnak, így igazán kiélvezheted a tisztaságot, amit hagyunk magunk után. Az, hogy egy lakás vagy ház takarítása mennyire legyen rendszeres egy összetett kérdés, erről a helyszínen, az ügyfél igényeinek felmérése után segítünk dönteni. 
 

Ha már egy ideje gondolkodsz azon, hogy professzionális kezekbe adod a takarítást hidd el MOST van a tökéletes idő hozzá és azért, mert ez már NEM LUXUS! A legdrágább dolgot spórolod meg vele, az IDŐT. Amiből tudjuk, hogy sosincs elég. Válaszd a Nextend Cleaninget és mondd meg a szomszédodnak is, hogy az idő elérkezett! 

Lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés
chat bezár