6728, Szeged, Back Bernát utca 6cleaning@nextendgroup.hu

Profi takarítás? IGEN!

Profi takarítás? IGEN!

MI VAGYUNK A PROFIK! DE MIT IS TAKAR EZ? 

 

Sokszor találkozunk a professzionális jelzővel, na de mit is takar ez egy takarítással foglalkozó cég esetében? Nálunk pontosan 3 dolgot:
 

  1. Hozzáállás
  2. Takarítószerek
  3. Eszközök
     

Csoportvezetőink és kollégáink mind arra törekednek, hogy megrendelőink elégedettek legyenek az elvégzett munkával. Ezért szakképzett takarítókkal dolgozunk, akik tudják mi a menete egy ház, egy iroda vagy egy raktárhelyiség tisztán tartásának. Melyik lépés mi után következik, ezekhez milyen tisztítószereket kell használni és milyen anyaggal érdemes azt eltávolítani. Meglepődnél milyen fontos ez! 
 

A professzionális takarítószerek kínálata szinte végtelen, az általunk használt márkát nem találod meg a boltok polcain vagy a tévé reklámokban. A Diversey nemzetközi szinten ismert és elismert termékeket forgalmaznak és természetesen minden előírásnak megfelelnek, ami a biztonságos és alapos munkavégzéshez szükséges. Koncentrátumokkal dolgozunk, melyek hígításáról, adagolásáról és célirányos használatáról kollégáink oktatásban részesülnek, így mire az ügyfélhez érnek tudják, melyik helységben milyen felületen a leghatékonyabb egy-egy adott szer. 
 

A kézi takarítás esetében sem mindegy milyen eszközökkel rendelkezünk, hiszen a megfelelő minőségű textilek, vödrök, felmosók elengedhetetlen részei a folyamatnak. Ezek használatát szintén bemutatjuk kollégáinknak, így ezek is a leghatásosabb módon kerülnek használatba. Adottak az olyan helyszínek, ahol már a gépeket is be kell vetnünk, porszívók, padlósúrolók, gőzölők többféle méretben, erősségben is megtalálhatóak raktárainkban. A géppark használatát igyekszünk rugalmasan kezelni, a megfelelő szakembert társítani melléjük, így érjük el a legmagasabb hatékonyságot időben és minőségben.
 

A takarítás bizalmi munka! Ezt mi komolyan vesszük, így az emberi oldalát és a felhasznált eszközökét is az alapoktól felépítve, tanulva majd tanítva, magas szintű szervezéssel tesszük professzionálissá.
 

Ezt jelenti számunkra a profi meló!

Lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés
chat bezár