6728, Szeged, Back Bernát utca 6cleaning@nextendgroup.hu

Vállalati takarítás. Hogyan döntsd el, kiben bízz?

Vállalati takarítás. Hogyan döntsd el, kiben bízz?

Cégvezetőként gyakran hozol döntéseket, akár üzleti akár ügyviteli dolgokkal kapcsolatban. 

Ezt vállalatvezetőként mi is megtapasztaljuk, ezért pontosan tudjuk, milyen nehéz ez a kérdés: Kiben bízz meg? 

Minden jó szándék ellenére sajnos vannak olyan helyzetek, amikor ennek ellenkezőjét tapasztaljuk mi is. Bizalommal indítunk és végül nem várt válaszokkal vagy reakciókkal kell szembesülnünk.

 

Céged, vállalkozásod tisztán tartása is egy döntés, hiszen ki kell választanod a megfelelő takarítót vagy takarító céget, akire rábízod ezt a feladatot. Pontosan tudjuk, hogy ennek kiválasztása nehézséget okoz számodra, hiszen megelőlegezett bizalom szükséges hozzá. Akár teljesen idegenként, akár ajánlással jutottál hozzá a takarító vagy takarító cég elérhetőségéhez. Arról a helyzetről nem is beszélve, amikor az, akiben eddig megbíztál, valamilyen oknál fogva már nem úgy teljesíti a kért megbízást, ahogyan azt az elején megbeszéltétek.
 

Hogyan tudunk a döntésedben segíteni?

 

Szerintünk úgy, hogy minél több információt megosztunk veled arról, hogyan dolgozunk, és mit tartunk fontosnak a vállalati takarítás során. Mivel mi is ugyanazt a napi rutint éljük át, mint te, hasonló feladatokkal és döntési folyamatokkal, ezért tudunk maximálisan azonosulni veled. A bizalom elvesztése és fontossága számunkra is ugyanannyi problémát okozott cégvezetőként, mint neked.

 

Kezdetekkor ez volt a legfontosabb motorja a cégnek a vállalati takarításban, mára már a több éves tapasztalat és gyakorlat is hozzá segít minket ahhoz, hogy a legprecízebben végezzük el ezt a munkát. A visszajelzésekből és adott esetben a hibáikból tanulva tudjuk most magabiztosan állítani, hogy profi munkát végzünk.

Biztosan neked is van olyan terület, amelybe ennyi munkát, energiát és tanulást fektettél. Csak biztatni tudunk, hogy te is légy erre büszke és jelentsd ki magadról, miben vagy a legjobb.

A vállalati takarításra visszatérve, nekünk ez a fő profilunk, ezzel indult be takarító vállalkozásunk is, ezt akartuk tökéletesre fejleszteni. Természetesen a többi szolgáltatással együtt, hiszen az igényekre reagálva minden munkát korrekten a legjobb tudásunk szerint végezzük. Még is a vállalati takarítás az, amiben leginkább gyakorlatot szereztünk az évek alatt.

 

3-as arany szabály, ami szerint dolgozunk

Ahhoz, hogy megtudd, hogyan takarítunk megmutatjuk a 3-as arany szabályt, amit mindig szem előtt tartunk. 

 

1. szabály

STABILITÁS
 

A vállalati takarítás esetében azért is nehéz a döntés, mert a vállalkozásban, üzlethelyiségben személyes tárgyaid vagy értékeid között folyik a munka. Ezért nemcsak a munka minőségégében szükséges megbíznod, de az adott személyben is, aki végzi a takarítást. Épp ezért a munkatársak kiválasztásánál számunkra is ez a legfontosabb, hogy megbízható legyen. Mivel mi is hasonlóan cégvezetőként gondolkodunk, mint te, bízhatsz abban, hogy körültekintően választjuk ki a takarítókat. 

 

2. szabály

RUGALMASSÁG

 

A szervezési, előkészítési folyamatok precízek, ezért is vagyunk abszolút biztosak abban, hogy a legjobb kezekben van vállalkozásod! Mivel rugalmas időbeosztással dolgozunk, nem kell kompromisszumot kötnöd! Maximálisan az igényeid szerint végezzük a vállalati takarítást: napi, heti, vagy egyszeri nagytakarítást is vállalunk. Ha a cég tevékenysége nem engedi a nappali munkálatokat, vagy egy esetleges átfogóbb takarítás a termelési kapacitás csökkenésével jár, azt is megoldjuk. Összehangoltan, szervezetten dolgozunk, melynek végeredménye a tiszta, rendezett környezet.

 

3. szabály

PROFESSZIONÁLIS TAKARÍTÁS
 

A takarításhoz használt professzionális eszközeinket és anyagainkat mindig a munkálatoknak megfelelően választjuk ki. A nagyobb és összetettebb takarításhoz is rendelkezünk megfelelő gépparkkal. Az általunk használt tisztítószerek megfelelnek az előírásoknak, legyen az egészségügyi intézményre, vendéglátó helyekre vagy egyéb, speciálisabban megkövetelt intézmények számára megkövetelt szabályzat.

 

A bizalom kialakítása leginkább a személyes kapcsolatfelvételen keresztül lehetséges, ezért mindenképp azt javasoljuk neked, hogy keress meg minket! Itt a weboldalon egyszerűen felveheted velünk a kapcsolatot.

Lépj velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés
chat bezár